Musikcaféserien - Beata Söderberg Tangokvartett

Område: Destination Vetlanda
Arena/Plats: Vetlanda Missionskyrka
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Måndag 9 apr 2018

Hon är cellisten som förälskade sig i den argentinska tangon på en klubb i New York och som med sin nyskapande tangomusik tog Argentina med storm med sitt första album Beatitudes. Beata har turnerat och spelat på festivaler i Argentina, Sverige och andra delar av världen. Med sig har hon de argentinska tangogiganterna Cristian Zárate och Roberto Tormo, samt Sveriges egen stjärn-bandoneonist Mikael Augustsson.

Konceptet Musikcafé är en viktig bit av Smålands Musik och Teaters uppdrag för att hela Jönköpings län ska få möjlighet att ta del av musik i världsklass. Kultur- och fritidsförvaltningen har köpt in serien under alla 24 år som den producerats. Det har blivit mer än 200 konserter i Vetlanda.
Serien innehåller sju konserter med start i september 2017 och avslut i april 2018.

För att gå på musikcafé köper du ett abonnemang men det går förstås också att lösa enstaka biljetter vid varje föreställning i mån av plats.
Ett abonnemang är ett riktigt förmånligt erbjudande då styckpriset per konsert blir 86 kronor respektive 43 kronor för den andra hälften.
Och som det hörs på namnet finns det fika att köpa i pausen!

Varmt välkommen på musikcafé!

Arrangör: Kultur- och fritidsförvaltningen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Apr
Måndag 9 apr 2018 19:00 - 21:00 Vetlanda Missionskyrka

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)383-974 58
Kontaktperson
Ann-Mari Forsberg, Vetlanda kommun
E-post
annmari.forsberg@vetlanda.se

Bra att veta

Prisinformation
För att gå på musikcafé köper du ett abonnemang men det går förstås också att lösa enstaka biljetter vid varje föreställning i mån av plats. Ett abonnemang är ett riktigt förmånligt erbjudande då styckpriset per konsert blir 86 kronor respektive 43 kronor för den andra hälften. : Abonnemang: 600 SEK (7 konserter) + 300 SEK för ytterligare familjemedlem. Enstaka biljetter (i mån av plats): Vuxen 190 SEK, pensionär 150 SEK, vuxenstuderande 40 SEK. Fri entré för skolungdom t.o.m. gymnasiet i Vetlanda kommun. Biljetter och abonnemang säljs på plats en timme innan konsertstart, från klockan 18.00.
Åldersgräns
Åldersgräns 0

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 308 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1,1 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Ädelfors Folkhögskola Hotell

Avstånd: 6,5 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 9 apr 2018 19:00 - 21:00 @ Vetlanda Missionskyrka
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Vetlanda Infocenter
Storgatan 5B, Vetlanda
+(46) 383-974 14
turism@vetlanda.se


Öppettider
Tisdag–fredag: 10.00–16.30
Perioden 1 juni till 31 augusti:
Måndag–fredag: 10.00-16.30
Lördag: 10.00-14.00