Harmoni Estetik

Adress: Nyhemsvägen 4, 574 33 Vetlanda Visa karta

Adress: Nyhemsvägen 4, 574 33 Vetlanda

Harmoni Estetik - Vetlandas klinik för estetiska behandlingar. Utför estetiska behandlingar med naturligt resultat! Stylage fillers, mesoterapi, koldioxidbehandlingar, taktil massage med mera.

Stylage fillers: Fyller i linjer, rynkor, ärr och veck såsom argrynka, nasolabialveck, marionettlinjer, acneärr samt munvinklar eller läppar för ny fyllighet med vackra naturliga resultat. För säkra, naturliga och hållbara resultat med minimal risk för blåmärken och svullnader!

Mesoterapi: Boostar huden med ny fukt och näring för en yngre, spänstigare och friskare hud. Ger huden en ny lyster, en jämnare hudton och tar bort/minskar små tunna linjer och rynkor kring till exempel ögon och mun eller på kinderna. Bra även mot acneärr.

Hårbehandling - Revitacare Haircare: En ny revolutionerande metod för att behandla håravfall, tunt hår, torr och irriterad hårbotten samt mjäll.

Koldioxidbehandling: Carboxy treatment är enligt många det största som hänt sedan Botox! Kallas också för "mirakelgasen".
Behandlar effektivt slapp hud, oönskade fettdepåer (dubbelhaka, gäddhäng, love handels med mera), rynkor, mörka ringar och påsar under ögonen, bristningar, ärr och celluliter. Ger bland annat ökad syresättning i området, stimulerar till ny kollagenbildning och cellförnyelse!

Taktil massage: En mjuk och avslappnande massage, lämplig för olika typer av smärttillstånd, oro, stress, sömnsvårigheter eller bara för en stunds total avkoppling. Stänger ner vårt "stress"system och kopplar på vårt "må bra" system i kroppen!

Ansiktsmassage: En härlig massage med speciella oljor som mjukar upp muskler och återfuktar torr och trött hy. Minimerar linjer och rynkor och är effektiv för att förebygga nya linjer och rynkor i ansiktet. Skön och avkopplande mot till exempel stress och stressrelaterad huvudvärk.

Harmoni Estetik är certifierade hos REBS - Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige.
Här är kunden alltid viktigast!
Konsultationer och återbesök ingår.
Välkommen!

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 1 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 13,8 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1,5 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 659 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.