Lundahls Lås

Adress: Industrigatan 10D, 574 38 Vetlanda Visa karta

Adress: Industrigatan 10D, 574 38 Vetlanda

Vi löser låsningen

Lundahls Lås är ett privatägt låssmedsföretag med många års erfarenhet av branschen. De tillverkar låscylindrar, kopierar nycklar och monterar passersystem. Som säkerhetsleverantör jobbar de även med projektering, programvaror för nyckeladministration, installation och service av mekaniska lås och motorlås. De vänder sig till företag såväl som till privatpersoner. I deras stora butik hittar kunderna det mesta för att göra hemmet säkrare.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,3 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 349 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 612 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,3 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.