Vetlanda Friskvårdcenter - Sapa Arena

Adress: Storgatan 101, 574 35 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 101, 574 35 Vetlanda

Vetlanda Friskvårdcenter erbjuder styrketräning och gruppträningspass. Öppet 365 dagar om året och för dig med tagg är det öppet dygnet runt.

Vetlanda Friskvårdcenter har två gym i Vetlanda och som kund får du tillgång till båda. Receptionen hittar du på Fabriksgatan i Vetlanda, medan den andra gymlokalen ligger på Sapa Arena.
På Sapa Arena hittar du den senaste träningsutrustningen från USA - här tränar du som NHL-proffsen!

Hör av dig till Vetlanda Friskvårdcenter så får du gratis hjälp och instruktion.
Mer information finns på Vetlanda Friskvårdcenters webbsida.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 2 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Ädelfors Folkhögskola Hotell

Avstånd: 8 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 2 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!