Mias

Adress: Vitalagatan 2 B, 54740 Vetlanda Visa karta

Adress: Vitalagatan 2 B, 54740 Vetlanda

Mias är en butik för många åldrar och ägaren Marie väljer den största delen av sitt sortiment bland kedjans tjugo egna märken. Det finns något för alla.

Marie tycker att det är viktigt att ha det senaste modet i butiken, men även en bredd både när det gäller åldersgrupper och storlekar. Plaggen finns från XS ända upp till XXL. Ofta kan kläder i stora storlekar bli lite ”damiga”, alla sortiment i alla storlekar, vilket uppskattas av så väl ungdomar som äldre damer.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,3 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 96 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 910 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,1 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.