Glitter

Adress: Kvarngatan 2, 57440 Vetlanda Visa karta

Adress: Kvarngatan 2, 57440 Vetlanda

På Glitter hittat du allt i smyckesväg, från vardag till fest.

Glitter är en familjeägd svensk kedja som finns i hela norden. Här finns smycken, accessoarer och mängder med håruppsättningsverktyg. Här kan örhängen, halsband, armband och ringar matchas ihop och kombineras med väskor, scarves mobilskal, håraccessoarer och klockor för att bli en helhet.
Välkomna!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,2 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 752 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Ädelfors Folkhögskola Hotell

Avstånd: 6,8 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 143 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.