Eurosko

Adress: Västerleden 60, 57441 Vetlanda Visa karta

Adress: Västerleden 60, 57441 Vetlanda

Eurosko är Skandinaviens största skokoncern med över trehundra butiker i norden i form av Eurosko, Skokanonen, Shoeday och DNA.

I Vetlanda har de funnits som Skokanonen sedan 2008 men uppgraderades till Eurosko 2014. Båda dessa varumärken ägs av samma Norska företag.
Uppgraderingen till Eurosko innebar att sortimentet utökades med mer märkesskor, skinn- och komfortprodukter samtidigt som Skokanonens lågprissortiment fortfarande finns kvar.
Det nya sortimentet har gjort att butiken har breddat sin kundkrets. Med både klassiska skomodeller och skor till den mer modemedvetne har Eurosko ett mycket brett sortiment.
Euroskos styrka är att alla kan hitta något de gillar. Hit kan du komma och verkligen hitta rätt sko till rätt kvalitet för ändamålet

Hjärtligt Välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,1 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 1,4 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1,2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!