Lekia & Babyproffsen

Adress: Kolvägen 17, 57435 Vetlanda Visa karta

Adress: Kolvägen 17, 57435 Vetlanda

Vetlandas egna leksaksaffär Lekia & Babyproffsen hittar ni nu i Nydalaområdet. Här finns ett brett utbud som passar varenda unge.

Leksakslagret är det juridiska namnet på företaget och också det som folk i allmänhet använder, men namnen på de två stora kedjorna de tillhör, Lekia och Babyproffsen namnger från och med hösten 2016 Vetlandas egna leksaksbutik.
– Har man en gång kommit in i den här branschen så stannar man kvar. Det är så roligt att se alla glada kunder. Hela branschen både när det gäller leksaker och babyprodukter är väldigt positiv och glad. Det är sällan sura miner, barnen är förväntansfulla när det ska handlas leksaker och vi får vara med och träffa blivande föräldrar och får vara med i hela den processen som är ett stort ögonblick i deras liv, förklarar företagets VD Marcus.
Sedan uppstarten 2008 har butiken erbjudit både leksaker och babyprodukter i sortimenten, de kompletterar en stor efterfrågan hos kunderna.
Letar du efter en barnvagn eller kanske ett nytt tv-spel kommer du att finna det i butiken.
Hjärtligt Välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 2 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 15,7 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 2,3 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 2,6 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!