Nymans skor

Adress: Magasinsgatan 33, 57438 Vetlanda Visa karta

Adress: Magasinsgatan 33, 57438 Vetlanda

Nymans Skor drivs av Lennart Nyman som har utvecklat verksamhet- en till vad den är idag, men företaget har anor ända tillbaka till 1896 då träskotillverkningen startades av Lennarts farfars far Alfred Nyman.

Den egna tillverkningen finns fortfarande kvar, men inte i samma omfattning som på 70-talet då företaget levererade träskor över hela världen.
Nymans skor försöker alltid förmedla en välkomnande känsla till sina kunder.. Som besökare finner du om vädret tillåter alltid ytterdörren på så vid gavel så mycket som möjligt.

– Ja, det är ju betydligt lättare att gå igenom en dörr som är öppen, berättar företagets VD Lennart Nyman.

Sortimentet i butiken är alltid handplockat och noga utvalt med tanke på passform, snygga material och bra priser. På Nymans skor finner ni skor för hela familjen. Men även skyddsskor och arbets- skor samt ett stort sortiment av gummistövlar.
Hjärtligt Välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 1 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 230 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 731 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,7 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.