Team Sportia

Adress: Vitalagatan 35, 57432 Vetlanda Visa karta

Adress: Vitalagatan 35, 57432 Vetlanda

Team Sportia är sport!

Team Sportia har allt för elitidrottare och vardagsmotionärer. Här finner du en mängd kända varumärken inom sport och fritid. De största områdena är cykel, skor och aktiv fritid, med stor fokus på en Svensk Klassiker. Här hittar du det mesta som behövs för att kunna leva ett aktivt liv. Mycket handlar det om livsstilar i olika nivåer. Allt ifrån vardagsmotion till tävling.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 1 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1,3 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 580 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 13,7 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.