Intersport

Adress: Kolvägen 5, 57435 Vetlanda Visa karta

Adress: Kolvägen 5, 57435 Vetlanda

Intersport vill inte bara sälja produkter inom sport utan vill förmedla en wow-upplevelse till kunderna som ska lämna butiken med känslan av att de verkligen fått med sig det de vill ha.

Intersport riktar sig till alla människor, företaget vill ge kunden en upplevelse och leverera bra service. När det gäller sortimentet så blir modet en större och större faktor och de starka varumärkena bygger mycket på färger, design och funktion.
Välkomna in!

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 2 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 2,3 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 2,1 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 15,6 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.