Intersport

Adress: Kolvägen 5, 57435 Vetlanda Visa karta

Adress: Kolvägen 5, 57435 Vetlanda

Intersport vill inte bara sälja produkter inom sport utan vill förmedla en wow-upplevelse till kunderna som ska lämna butiken med känslan av att de verkligen fått med sig det de vill ha.

Intersport riktar sig till alla människor, företaget vill ge kunden en upplevelse och leverera bra service. När det gäller sortimentet så blir modet en större och större faktor och de starka varumärkena bygger mycket på färger, design och funktion.
Välkomna in!

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 2 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Ädelfors Folkhögskola Hotell

Avstånd: 7,8 km
Ädelfors folkhögskola erbjuder 3-stjärnigt hotellboende året runt samt vandrarhemsboende sommartid. Liksom övriga Ädelfors folkhögskola är hotell- och vandrarhemsdelen tillgängliga för funktionsnedsatta personer.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 2,3 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 2,1 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.