Svedboms guldsmedsbutik

Adress: Storgatan 2 , 57432 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 2 , 57432 Vetlanda

Trappan utanför Svedboms Guldsmedsaffär är en klassisk plats i Vetlanda. Där har många personer suttit genom åren och några har till och med köpt blommor i butiken mitt emot, ringar i guldsmedsaffären och sedan förlovat sig på trappan utanför Svedboms dörr.

När man kommer in i Vetlandas äldsta butik, som har legat på samma plats sedan 1917 glittra det av smycken. Hela affären andas genuin erfarenhet och kunskap. Sortimentet följer dagens trender och moderna tongångar. Butiken erbjuder inte bara smycken utan även design glas. Här hittar du den perfekta gåvan till din käraste eller varför inte till dig själv.
Välkommen in.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,2 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 34 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 834 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,3 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.