Myresjö Simhall

Adress: Vetlandavägen 10, 570 13 Myresjö Visa karta

Adress: Vetlandavägen 10, 570 13 Myresjö

Här kan du både bada och träna!

I Myresjö finns en simhall med en 25 m bassäng samt två barnbassänger. Här finns möjligheter till massage, vattengympa, spinning och vattenmassage.

Simhallen har även ett gym som passar alla målgrupper oavsett om du är otränad, träningsvan eller vill lära dig mer. Här finns även fria vikter för de som föredrar det.
I gymmet har du möjlighet att träna hela kroppen; både styrka, smidighet och kondition.
Åldersgränsen i gymmet är 16 år.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 8 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 8,5 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 21 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 7,6 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!