Moax Massage & Friskvård

Adress: Storgatan 25B, 574 31 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 25B, 574 31 Vetlanda

Moax Massage & Friskvård arbetar med massage, medicinsk och kosmetisk laser mot både företag och privatpersoner.

Moax Massage & Friskvård erbjuder medicinsk laser på artros, atrit, wiplash, inflammationer m.m.
90% blir bra eller bättre.
Moax färgar fransar och bryn. Den kosmetiska lasern kan användas till hudföryngring och borttagning av fibrom (utstående vårtliknande utväxter). Bemer är en fysikalisk vaskulär behandling som förbrättrar din cirkulation och hjälper kroppen läka sig själv. Den gör även att kroppen producerer mer ATP (den energi som kroppen kan använda). Kontakta Moax om du vill prova och få mer information om produkten.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,2 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 696 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,6 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 351 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.