Vänhems Äventyrsgolf

Adress: Vetlandavägen 45, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Vetlandavägen 45, 570 10 Korsberga

Smålands första äventyrsgolfbana i Korsberga. Här kan du njuta av en kopp kaffe eller en bit mat ute i trädgården och sedan gå en runda på äventyrsgolfbanan. Välkomna!

Golfbanan är en miniatyr av en riktig långgolfbana med tee, vattenhinder, bunkrar, ruff och green uppbyggd på konstgräs. Spelas med regler som har vissa likheter med "riktig" golf.
Äventyrsgolfbanan är en 14 håls bana i exotisk miljö med vattenfall och gröna växter.
Dessutom finns en boulebana.
Cyklar för uthyrning.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 13 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 12,2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 12,6 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 10,2 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.