Bengtssons Cykel & Service Fiskebutiken

Adress: Vetlandavägen 43, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Vetlandavägen 43, 570 10 Korsberga

Butiken på landet med kunden i centrum.

Bengtssons i Korsberga utanför Vetlanda är med och slåss om att vara Sveriges största fiskebutik. Här finner du ett brett sortiment till riktigt bra priser. Här hittar du varumärken som ABU, BIOS, Normark och Humminbird. De satsar på att bli så heltäckande som möjligt när det gäller fiske och fiskeutrustning. Rullar, linor, drag, flöten, håvar, vadarstövlar, fiskevästar, ekolod – ja allt. Med ett undantag: flugfiske. De sitter aldrig still i båten, de utvecklas hela tiden.
Bengtssons cykel & service hjälper dig gärna och ser till att hitta det du söker.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 12 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 12,3 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 12,7 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 10,1 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.