Kontorsspecial AB

Adress: Järnvägsgatan 5-7, 574 38 Vetlanda Visa karta

Adress: Järnvägsgatan 5-7, 574 38 Vetlanda

På Kontorsspecial hittar du allt till kontoret! Ett gem, en inredning, en dator, en webbportal, ett affärssystem eller kanske lite papper och pennor. Allt detta ryms hos Kontorsspecial!

Ända sedan 1943 har kontorsspecial försett kontoren på företag och organisationer med allt de kan tänkas behöva. I dag är de 80 medarbetare som levererar varor och tjänster inom 5 affärsområden.
Kontorsmaterial, städ & hygien, dokumenthantering, IT och möbler & inredningar.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,2 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 568 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,4 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 288 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.