Smålandsfiskarna

Adress: Slageryd Östergård 34, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Slageryd Östergård 34, 570 10 Korsberga

Fiskecamp i hjärtat av Småland. Boende i röda timrade stugor med vattnet utanför dörren. På campen finns fem dammar som innehåller regnbåge och öring för sportfiske. Bastu, badtunna.

I detta vackra landskap finns en idyll. Här vakar öring och regnbåge precis utanför stugornas dörrar. Campen är belägen ca 2,5 mil söder om Vetlanda i utkanten av den lilla byn Slageryd. Här finns tolv timrade stugor – alla med sin egen karaktär. Det finns allt från tvåbädds- till sexbäddsrum vackert inbäddade i skogen runt campens fem dammar. Vissa stugor har egna kök, andra delar ett gemensamt kök. Bastu och badtunna finns för anläggningens gäster.

Här finns också möjligheter att hyra en lokal för ca 25 personer för olika aktiviteter: exempelvis födelsedagskalas, bröllop, konferens, kick-off på jobbet.

Har man fiskeredskap med sig – kastspö eller flugfiskespö – kan man lösa fiskekort och njuta av spänningen i att fiska ädelfisk i dammarna.

Smålandsfiskarna samarbetar med många upplevelseföretag och kan därför erbjuda ett varierat utbud av aktiviteter som passar just er.

Välkomna till Smålandsfiskarna i Slageryd!

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 18 km

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 21,6 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 17,6 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 18,4 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.