Holmgrens Bil

Adress: Bilgatan 1, 574 22 Vetlanda Visa karta

Adress: Bilgatan 1, 574 22 Vetlanda

Holmgrens Bil i Vetlanda säljer personbilar och transportbilar - Chevrolet, Hyundai, Mitsubishi, Opel och Peugeot.

Holmgrens Bil - Allt under ett tak - Enkelt för bilägaren! I Vetlanda har de en fullservice anläggning med försäljning av nya och begagnade bilar, verkstad, skadeverkstad, däckcenter, rekonditionering och finasiering. På verkstan finns det specialister som kan ge dig en prisuppgift på allt som ska göras. De hjälper dig med stenskott i vindrutor, hantera dina däck på deras däckhotell och kollar om din AC håller tätt. Kort sagt, de sköter det mesta som rör din bil.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 1 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 1,1 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 13,1 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1,8 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!