Bakupplevelsen

Adress: Källeryd 5, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Källeryd 5, 570 10 Korsberga

En bakupplevelse i Södra Solberga, tillsammans med dina vänner. Degarna står färdiga, ni bakar och får en rolig stund tillsammans. När ni lämnar gården är bilen full av bakverk.

Ta med kompisgänget, grannarna eller arbetskamraterna och baka utifrån vald meny i det lantliga bageriet. Ni bakar tillsammans ut de förberedda degarna. På menyn kan ni välja kakor, bullar, bröd, surdeg, stenugnsbakat och ekologiskt.
Bakupplevelsen kan ta emot 6-8 personer samtidigt. Här får ni en annorlunda och mysig stund på landet och det ingår även en en fikastund.
Välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 21 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 21,5 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 16,8 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 20,9 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!