Gretas Blommor interflora fresh

Adress: Storgatan 3, 574 32 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 3, 574 32 Vetlanda

Gretas Blommor är en av Sveriges största interflorafreshbutiker. Det är en trendig butik där du finner blommor till både vardag och fest samt inspiration till hemmet. Här finns stor sortering av snittblommor, växter och presenter av hög kvlitet.

Gretas Blommor är ett familjeföretag och drivs idag av tredje generationen syskon. Företaget startade av deras farmor Greta redan 1941.
Personalen i butiken är utbildade florister och har stor kunskap samt hög servicenivå. De gör allt inom bröllopsbinderi, begravningblommor, företagsplantering och heminredning.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,2 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,3 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 805 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 45 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.