Kupan Röda Korset

Adress: Spinnaregränd 2, 574 23 Vetlanda Visa karta

Adress: Spinnaregränd 2, 574 23 Vetlanda

Secondhandbutik vars överskott från försäljningen går till Röda Korsets hjälpande arbete både i Sverige och i internationellt katastrofarbete.

Röda Korset är en förening med uppgift att hjälpa behövande/nödlidande människor. Vetlanda Rödakorskrets har som huvuduppgift att driva verksamheten på den så kallade Bikupan, som är samlingsplats för ensamma och kontaktsökande människor. Där serveras kaffe och våfflor till ett pris av 30 kronor. Försäljning av skänkta varor såsom kläder, husgeråd, möbler, böcker med mera.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  0046 (0)383-157 60
 • Gatuadress
  Spinnaregränd 2
 • Postadress
  574 23 Vetlanda
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  mån kl 10:00-13:00, tis kl. 10:00-15:00, ons-lör kl. 10:00-13:00

Avstånd

 • Tågstation
  Vetlanda Resecentrum 0,4 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,1 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 991 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 161 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.