Mekonomen Vetlanda - Butik

Adress: Västerleden 60, 574 41 Vetlanda Visa karta

Adress: Västerleden 60, 574 41 Vetlanda

Mekonomen erbjuder ett komplett sortiment av reservdelar, verktyg, däck och tillbehör som gör bil-livet enklare.

Mekonomenkoncernen består av de tre underkoncernerna: Meca Skandinavia, Mekonomen Norden och Sorensen og Balcher. De erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Inom Mekonomenkoncernenen finns Nordens ledande bildelskedjor med egna grossistverksamheter. Det finns idag över 400 butiker och antalet anslutna verkstäder är över 2200. I Mekonomens centrallager finns över 67 000 artiklar till 9000 bilmodeller. Genom samarbete med avtalsleverantörer, som levererar direkt till butikerna, har Mekonomenkoncernen tillgång till ytterligare 500 000 produkter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 1 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 1,4 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1,2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.