Sofias - På håret

Adress: Bangårdsgatan 8, 574 32 Vetlanda Visa karta

Adress: Bangårdsgatan 8, 574 32 Vetlanda

Sofias - På håret, är en skönhetssalong som erbjuder ett lugn i vardagen.

Här välkomnas du in i en härlig, varm och rogivande salong. Man omfamnas med levande ljus och lugn musik. Här får du ett professionellt bemötande och rådgivning för just dina önskemål. De utför all slags behandling inom frisör, nagelterapeut och fish-spa. De erbjuder även speciella bröllopspaket och andra paketerbjudanden som skräddarsys för att passa ert sällskap.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  0046 (0)383-100 70
 • Gatuadress
  Bangårdsgatan 8
 • Postadress
  574 32 Vetlanda
 • E-post

Avstånd

 • Tågstation
  Vetlanda Resecentrum 0,1 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 677 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 184 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,4 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.