Lilla Götskögle - stugor, jakt & fiske

Adress: Lilla Götskögle 1, 574 93 Vetlanda Visa karta

Adress: Lilla Götskögle 1, 574 93 Vetlanda

Missa inte chansen att uppleva en av Smålands vackraste utsikter. Du bor i en timrad stuga med sex bäddar. Båt ingår, fiska under fiskesäsong. Det finns vedeldad bastu och badtunna. Detta är platsen för njutning och rekreation, den måste upplevas.

Bo i skogen med en storslagen utsikt över Brunnshultadammen. Det finns tre stugor som alla har loft och stor altan. I en av stugorna är det tillåtet att ha husdjur. I varje stuga finns sex bäddar, fullt utrustade kök och toalett med dusch. Även TV finns.
I gemensamhets byggnaden finns tvättmaskin och torktumlare.

Till varje stuga finns en båt, Linder 440 fishing. Ta en avkopplande roddtur eller fiska efter gammelgäddan. Fiskesäsongen är 1 maj - 31 oktober. Givetvis finns fiskekort för Alseda/Skede fiskevårdsområde att köpa på plats.

Vill man fortsätta att njuta av den underbara naturen kan man hyra den vedeldade bastun och badtunnan, som ligger i anslutning till stugorna.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  0046 (0)70-147 02 81
 • Mobilnummer
  0046 (0)70-358 77 28
 • Gatuadress
  Lilla Götskögle 1
 • Postadress
  574 93 Vetlanda
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Året runt

Avstånd

 • Tågstation
  Vetlanda Resecentrum 8 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 13,9 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 8,2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 7,5 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.