Anita´s Konst

Adress: Malmvägen 1, 570 15 Holsbybrunn Visa karta

Adress: Malmvägen 1, 570 15 Holsbybrunn

I Ädelfors bor Anita Hazekamp och där har hon sin ateljé och sin galleria. Inspiration till hennes motiv hämtar hon från sina många resor och från sitt liv här i Sverige.

Anita målar digitalt, med acryl-, pastell- och aquarellfärger på linne och papper. Hon tycker om kraftiga färger. Hennes verk finns att köpa som original, digitala bilder eller som konsttryck.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 14 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Wallby Säteri - Country Resort

Avstånd: 6,8 km
Wallby Säteri är en personlig mötesplats strax utanför Vetlanda. Trakten kallas för Smålands Trädgård och herrgården med tillhörande rum och stugor ligger vackert vid stranden av Skirösjön. Här mår man bra i en miljö omgiven av stora skogar, öppna fält och beteshagar, 300-åriga ekar och spegelblanka sjöar. Hos oss får såväl privatpersoner som företag en upplevelse långt i från vardagen.
Hotell och pensionat

Kröken

Avstånd: 5,6 km
Hyr boende mitt i det småländska höglandet. En miljö med anor från 1800-talet där ni får tillgång till bastu, vedeldad badtunna och äventyrsaktiviteter som mountainbike, kanoter och äventyrsdagar
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 284 meter
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.