Tomteverkstan

Adress: Alseda 28, 570 15 Holsbybrunn Visa karta

Adress: Alseda 28, 570 15 Holsbybrunn

Försäljning av tomtar, slöjd, souvenirer och hobbymaterial med mera.

Företaget har sitt ursprung på 40-talet. Tillverkningen av tomtar har sedan lång tid varit en betydande del av verksamheten. I fabriksboden säljs tomtar både färdiga och som byggsatser. Där finns även produkter i trä och metall från företagets grossistverksamhet.

Du hittar också en stor sortering julartiklar, souvenirer, hobbymaterial med mera. Utgående artiklar, 2:a sortering och prover säljs till reducerade priser.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 11 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Kröken

Avstånd: 9 km
Hyr boende mitt i det småländska höglandet. En miljö med anor från 1800-talet där ni får tillgång till bastu, vedeldad badtunna och äventyrsaktiviteter som mountainbike, kanoter och äventyrsdagar
Hotell och pensionat

Wallby Säteri - Country Resort

Avstånd: 9,1 km
Wallby Säteri är en personlig mötesplats strax utanför Vetlanda. Trakten kallas för Smålands Trädgård och herrgården med tillhörande rum och stugor ligger vackert vid stranden av Skirösjön. Här mår man bra i en miljö omgiven av stora skogar, öppna fält och beteshagar, 300-åriga ekar och spegelblanka sjöar. Hos oss får såväl privatpersoner som företag en upplevelse långt i från vardagen.
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 3,7 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.