EMventure - Kanotuthyrning & Äventyr

Adress: Kröken, Emhult 7, 574 55 Kvillsfors Visa karta

Adress: Kröken, Emhult 7, 574 55 Kvillsfors

Upplev naturen kring Emån. Hyr en kanot, kajak eller en mountainbike, eller varför inte en elmountainbike och ta en tur i den småländska naturen. Klättra i berg, svinga dig i en linbana eller låt dig firas ner i en gruva. Bada bastu eller badtunna tillsammans med dina vänner. Emventure erbjuder färdiga paket och boende.

Bokningsbara paket som bastukväll, mountainbike, elmountainbike, paddla kanot, äventyrsdag och nerfirning i gruva. Kanot och kajak kan du alltid hyra.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 20 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 5,3 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Kröken

Avstånd: 22 meter
Hyr boende mitt i det småländska höglandet. En miljö med anor från 1800-talet där ni får tillgång till bastu, vedeldad badtunna och äventyrsaktiviteter som mountainbike, kanoter och äventyrsdagar
Hotell och pensionat

Wallby Säteri - Country Resort

Avstånd: 6,6 km
Wallby Säteri är en personlig mötesplats strax utanför Vetlanda. Trakten kallas för Smålands Trädgård och herrgården med tillhörande rum och stugor ligger vackert vid stranden av Skirösjön. Här mår man bra i en miljö omgiven av stora skogar, öppna fält och beteshagar, 300-åriga ekar och spegelblanka sjöar. Hos oss får såväl privatpersoner som företag en upplevelse långt i från vardagen.