Synoptik

Adress: Storgatan 13A, 574 32 Vetlanda Visa karta

Adress: Storgatan 13A, 574 32 Vetlanda

Synoptiks mission är att alla ska ha råd med kvalitetsoptik. De erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av såväl de senaste märkesbågarna som våra egna kvalitetsbågar i priser från 248 kronor och uppåt.

Att välja glasögon kan vara både roligt och svårt. Givetvis säger glasögonen någonting om din personlighet, smak och utstrålning, men de är samtidigt avgörande för din synkomfort. Därför är det viktigt att du investerar lite tid och tanke i ditt glasögonval.
Börja med att fråga dig själv: Hur kommer jag att använda mina glasögon och vilka krav ställer jag? Vad vill du förmedla?
Det är förstås du som väljer, men hos Synoptik får du hjälp av både glasögonstylister och optiker så att du hittar bågarna som passar dig och får bästa möjliga synkomfort.
Om du mot förmodan skulle ändra dig kan du byta bågar och glas inom tre månader tack vare Synoptiks trygghetsgaranti.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  0046 (0)383-76 16 66
 • Gatuadress
  Storgatan 13A
 • Postadress
  574 32 Vetlanda
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  mån-fre kl. 09:00-18:00 lör kl. 10:00-14:00

Avstånd

 • Tågstation
  Vetlanda Resecentrum 0,1 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 724 meter
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14,4 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 175 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.