Vetlanda paintball

Adress: Lilla Götskögle 1, 574 93 Vetlanda Visa karta

Adress: Lilla Götskögle 1, 574 93 Vetlanda

Sugen på ett aktionfyllt äventyr med mycket adrenalin och skratt? Besök oss och utmana dina vänner eller din familj i archey tag eller möt varandra på den tekniska paintballbanan!

Vetlanda paintball ligger i Skede strax utanför Vetlanda.
Är du ute efter spänning, adrenalin och fart? Då är detta rätt ställe för dig. Här finns en teknisk paintballbana med gamla bilvrak, fallna träd, båtvrak, hökärra med mera.
Dela upp er i två lag och utmana varandra i en hård drabbning ute på slagfältet och försök ta er till motståndarnas bas för att lyfta deras flagga och därmed vinna spelet.
Här kan du även utöva en gren som heter Archey tag, som vi hyr ut. Det är 10 pilbågar, ca 30 pilar och skyddsglasögon som ingår i det. Pilarna är mjuka och trubbiga i spetsen och gör inte alls lika ont att bli träffad av som paintball. Annars fungerar spelet ungefär som paintball där man delar in sig i 2 lag och försöker skjuta ut varandra.
Detta går dock bara hyra utrustning av oss, inget som vi är med och anordnar.
Kostar 2000:- för en heldag.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  0046 (0)70-939 93 29
 • Telefonnummer (Bokning)
  0046 (0)70-939 93 29
 • Gatuadress
  Lilla Götskögle 1
 • Postadress
  574 93 Vetlanda
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Se företagets hemsida
 • Prisinformation
  Priser painball: Startavgift - 200 SEK/pers. Markör (vapen), skyddsmask, overall, fri luft till markör och 150 kulor ingår. 100 extra kulor: 60 SEK Priser Archey tag: 2000 kr för en heldag

Avstånd

 • Tågstation
  Vetlanda Resecentrum 8 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 8,2 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 13,9 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 7,5 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.