Tandvårdshuset

Adress: Vitalagatan 7B, 574 32 Vetlanda Visa karta

Adress: Vitalagatan 7B, 574 32 Vetlanda

Tandvårdshuset är Vetlandas modernaste och största privata tandvårdsklinik. Är du nyinflyttad eller önskar börja hos Tandvårdshuset, varmt välkommen att hör av dig!

Tandvårdshusets mål är att ge varje patient den bästa möjliga tandvård på ett varsamt, effektivt och trevligt sätt. De arbetar mycket med förebyggande vård för att minska dina framtida tandvårdsbehov.

Engagemang, glädje och kunskap är tre ord som kan sammanfatta Tandvårdshuset. Här arbetar man med den senaste tekniken inom modern tandvård och erbjuder allt från enklare behandlingar till avancerad specialisttandvård.

Hela familjen är välkomna till Tandvårdshuset. Barn och ungdomar går gratis till det år de fyller 19.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 0,5 km

Närliggande boenden

Campingplatser

Guldvaskningen i Ädelfors (campingplats)

Avstånd: 14 km
Deras egen campingplats, det klart populäraste alternativet. Eget tält, bil, husbil eller husvagn – det finns gott om plats. Öppet året runt.
Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 1 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 215 meter
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.