Ylvas Hälsokälla

Adress: Vetlandavägen 43, 570 10 Korsberga Visa karta

Adress: Vetlandavägen 43, 570 10 Korsberga

Välkommen till en avstressande stund på Ylvas Hälsokälla i Korsberga. Här kan du välja mellan klassisk svensk-, hot stone-, avslappnings- och fibromassage.

Hos Ylvas Hälsokälla finns en fristad från den stressiga vardagen. Ett mysigt ställe där du kan komma och få en lugn stund och kunna koppla av.
Ylva tar även emot grupper om fyra till sex personer på en spakväll. Perfekt upplevelse tillsammans med kollegor eller kompisgänget.
För mer information se webbplatsen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Vetlanda Resecentrum 13 km

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Centralhotellet i Vetlanda

Avstånd: 12,3 km
Centralhotellet är ett personligt trestjärnigt affärshotell mitt i Vetlanda som passar lika bra för familjen. Här kan du känna dig som hemma! Alla rum är nyligen totalrenoverade med ljusa färger och fräscha badrum. Kvalitetssängar bäddar för en god natts sömn. Viasat sport och Viasat fotboll finns på alla rum för de sportintresserade!
Vandrarhem och grupplogi

Trollebo Gård

Avstånd: 10,1 km
Vackra Trollebo Gård ligger vid den rofyllda sjön Värnen. Trollebosjön, som den också kallas, har goda fiskemöjligheter. Båtar, kanoter och paddleboards finns att hyra.
Hotell och pensionat

Best Western Vetlanda Stadshotell

Avstånd: 12,7 km
Best Western Vetlanda Stadshotell är ett klassiskt hotell i hjärtat av Vetlanda och Småland. Våra gäster förväntar sig lite mer, det är därför de väljer Best Western Vetlanda Stadshotell.